Vrije man met veel machtsvertoon uitgeschakeld!


Je bent je naam niet. Je naam (social security number, je nationaal nummer, rijksregisternummer, burgerservicenumer) is een coöperatie opgericht toen je ouders je lieten inschrijven in het geboorteregister. Die coöperatie maakt het mogelijk via bankschulden geld te creëren? Je officieel geregistreerde naam is dus je stroman (coöperatie, een handelsmechanisme) maar wordt niet gezien als de mens die je bent. We zijn dus allemaal gewoon papieren schuldbekentenissen?

Een vrij mens is iemand die zich ontdaan heeft van alle officiële banden. Dat vraagt héél veel moed en is niet zo gemakkelijk. Weinigen hebben de moed, laat staan kennis, om zich als méns vrij te pleiten. De coöperaties die we zijn, hebben ofwel teveel schulden of andere belangen zoals het gemak (stempelgeld, kindergeld, ziektegeld enz?), dat de machtselite creëerde ? om zich als mens vrij te maken.

René, een Nederlandse vriend van me, is zo’n moedig man die al jaren bezig is zich vrij te maken van de tentakels die hem tot coöperatie degraderen. Hij is zover dat men hem officieel niets meer kon maken. De staat verloor op die manier een geldkoe en dat vinden ze hélemaal niet prettig. Ze vonden er dus niets beter op dan hem gisteren met heel veel machtsvertoon op te sluiten in een gesloten psychiatrische instelling! De man is zo gezond als een visje en geestelijk volledig in orde. Ik ben niet de enige die dat kan getuigen. Toch vindt men voor dissidenten een vrije plaats in een psychiatrische instelling waar anderen zoveel nood aan hebben maar die daar maar niet binnen raken!

Ik breek een lans voor René omdat hij een precedent aan ‘t creëren was, zich bij deze opofferde! Waar zitten al die andere coöperaties die zich achter een écht mens willen scharen om de MENSheid weer vrij te krijgen?! Men kan als coöperatie niet verlangen dat men jou als mens gaat behandelen! Hij werd opgesloten in de gesloten afdeling van de psychiatrie in Oosterhout Nederland.

Voor wie echt meer wil weten over hoe men zich onder het juk van de machtselite der illegale geldcreëerders uit kan wrikken deze inleiding in de materie:
Free Man on the Land. Drie delen die je veel van de basis kunnen bijbrengen:Als je Rene wilt helpen dan is hier het adres:
GGz Breburg
Muldersteeg 4
4901 ZG OOSTERHOUT NB
tav R.Vissers

http://anarchiel.com/display/vrije_man_met_veel_machtsvertoon_uitgeschakeld

Advertenties
  • Leonard
  • 29 mei 2011

  De staat laat niet iemand opsluiten onder psychiatrische behandeling met als reden “dat ze een financieele melkkoe kwijt zijn”. Alsof ze zoveel moeite willen doen. Hier is dus meer aan de hand. Je vertelt in je verhaal iets niet, en dat is ook liegen.

  • Bad Pool Header
  • 30 mei 2011

  Leonard, ik zou iets meer lezen over “Freeman on the land.”
  Aan je reactie te zien begrijp je er niets van.

  • bayla
  • 31 mei 2011

  Ik ken ook zo iemand, Frank, in zijn kringen zijn er meerdere mensen die hem echt niet begrijpen en niet/nauwelijks nog kunnen volgen. Hij word er vaak van beschuldigd alle moeilijkheden zelf op te zoeken.

  Hey, zoek eens contact met Jolijn Santegoeds van stichting Mind Rights, zeker als hij toevalligerwijze ook in de isoleer is opgesloten, dan kan zij daar ruchtbaarheid aan geven/actie voeren.

  Laat me weten of er wat uitkomt? Lieve groet Bayla

  • localmc
  • 3 juni 2011

  Arend versus Zeevat — 26 mei 2011 – René Vissers.

  Naar aanleiding van de bizarre ontwikkelingen rond René aka Boro, die sinds maandag 23 mei gedwongen opgenomen is in een gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis in Oosterhout, hebben we hierover met een aantal gasten gesproken. Te weten: Luuk van Dinter, Guido, Rob van der Zon, Godelieve Vaessen en Sharon. Het thema is de psychiatrie als repressief middel om ontsnapping uit de economisch dictatoriale matrix onmogelijk te maken..

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: